Nieuwsitem Definitief einde seizoen 2019-2020, opstart seizoen 2020-2021.

   Definitief einde seizoen 2019-2020, opstart seizoen 2020-2021.

15/05

  Op woensdag 13 mei werden de veiligheidsmaatregelen m.b.t. sportclubs versoepeld.

  Hierdoor hoopten wellicht heel wat spelers om eindelijk weer het veld op te kunnen!
  KFC Herent heeft alle maatregelen zorgvuldig bekeken, de voor en nadelen afgewogen en heeft uiteindelijk besloten om de trainingen NIET te hervatten. Het lijkt ons als club praktisch niet haalbaar om aan alle voorwaarden te voldoen.

  Trainen mag enkel in groepen van max. 20 personen met respect voor de afstandsregels, minimum 1,5m tussen de deelnemers, en onder voortdurend toezicht van een trainer. Alle fysiek contact is verboden dus trainen op duelkracht en wedstrijdvormen kunnen geen deel uitmaken van een training. Dit zijn essentiƫle onderdelen van onze voetbalopleidng.

  Verder worden een heel aantal hygiƫnische maatregelen opgelegd. Kleedkamers, douches zijn niet ter beschikking. Toiletten dienen bvb. ontsmet te worden na ieder gebruik, de trainer dient dit allemaal mee te controleren zodat het ons inziens onmogelijk is om gefocust training te geven.

  Met het oog op de opstart van het seizoen 2020-2021 volgt het bestuur de toestand van zeer nabij op. Wanneer er verdere versoepeling van de regels volgt, zullen wij het schema voor de heropstart deze zomer zo snel mogelijk communiceren via FB en website.