Ligging

De Kempen

Adres
Mechelsesteenweg 634
3020 Herent
Tel.
016/22.48.97

Wegbeschrijving
    • Komende van Brussel, de E40 richting Luik volgen, ter hoogte van Leuven de A2 richting Hasselt-Genk nemen tot afrit 18 (Herent). Linksaf de N26 richting Mechelen en vervolgens de volledige Omleiding (ringweg rond Herent) afrijden. Na het voorbijrijden van 3 groepen verkeerslichten, aan het einde van de Omleiding, terug linksaf richting Herent-Centrum. U bevindt zich op de Mechelsesteenweg en na ongeveer 100 m, ter hoogte van huisnummer 634, ligt aan de rechterkant het sport- en ontspanningscentrum van ´De Kempen═
    • Komende van Mechelen via de N26 richting Leuven rijden. Op 5 km van Leuven in Herent, bij het begin van de Omleiding (ringweg rond Herent) de hoofdbaan verlaten en rechts afslaan richting Herent-Centrum. U bevindt zich op de Mechelsesteenweg en na ongeveer 100 m, ter hoogte van huisnummer 634 ligt aan de rechterkant het sport- en ontspanningscentrum van ´De Kempen═.
    • Komende van Hasselt-Genk, de A2 volgen richting Brussel tot aan afrit 18 (Herent). Daar rechtsaf slaan en de N26 nemen richting Mechelen. en vervolgens de volledige Omleiding (ringweg rond Herent) afrijden. Na het voorbijrijden van 3 groepen verkeerslichten, aan het einde van de Omleiding terug linksaf richting Herent-Centrum. U bevindt zich op de Mechelsesteenweg en na ongeveer 100 m, ter hoogte van huisnummer 634, ligt aan de rechterkant het sport- en ontspanningscentrum van ´De Kempen═.
EditRegion5-scripts